Hjem

Støtt Young Life Norge

Det er på grunn av mennesker som har et hjerte for ungdom, at Young Life Norge har vært i stand til å nå ut til generasjoner av ungdommer, som trenger å høre et håpets budskap. YLN er avhengig av økonomiske støtte for å kunne drive arbeidet. Gaver til YLN hjelper oss blant annet ansette personell, gi administrativ støtte til det lokale YLN, og sende tenåringer på leir.

 

Fylle ut følgende skjema for å registrere din gave til Young Life Norge. Takk for insatts!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gi din støtte

Om YLNorges leirarbeid
Leir er en opplevelse som mange beskriver som et høydepunkt i livet. Leirene våre involverer en masse spennende opplevelser, mye moro, god mat, og fremragende talere som forstår og respekterer tenåringer.

Vi både eier og leier leirsteder, og er alltid på utkikk etter nye måter å skape de beste opplevelsene for barn. Leirene er åpne for alle tenåringer....Les mer

Komite, viktig del av YLN
Hver lokal komite har en gruppe voksne som har bestemt seg for å støtte Young Life Norge med en del av deres tid og resurser. De har tro på Young Life Norges framgangsmåte å rekke en hånd ut til de unge i det norske samfunn og hjelpe dem til å lære å kjenne Jesus Kristus. Du vil finne voksne folk fra alle deler av samfunnet samt en god del fedre og mødre som føler en forpliktelse til å bruke en del av sitt liv til å hjelpe ungdommer finne en mening med deres unge liv. Alle har en ting i felles: De har alle en sikret plass i sitt hjerte for ungdom!


Les mer
 

 

Påmelding turer

 

FYRESDAL 2017

Meld deg på Fyresdal 2017.

2018 sommer tur

-Mer info snart

Velg gruppe

 

Du var skapt for dette!

 

Kontakt oss

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook