Komite

 

Hver lokal komite har en gruppe voksne som har bestemt seg for å støtte Young Life Norge med en del av deres tid og resurser. De har tro på Young Life Norges framgangsmåte å rekke en hånd ut til de unge i det norske samfunn og hjelpe dem til å lære å kjenne Jesus Kristus. Du vil finne voksne folk fra alle deler av samfunnet samt en god del fedre og mødre som føler en forpliktelse til å bruke en del av sitt liv til å hjelpe ungdommer finne en mening med deres unge liv. Alle har en ting i felles: De har alle en sikret plass i sitt hjerte for ungdom! Komite medlemmer arbeider i felleskap med lokale kirker etc. på en rekke forskjellige møter; organisert bønn for den lokale avdeling, delta i pengeinnsamlings aktiviteter og tilby administrative hjelp til den lokale staben.

 En komite er grunnlaget for Young Life Norge lokalt. Ofte blir nye YLN klubber til på grunn av komiteens engasjement. Vi ønsker også voksne som var engasjert da de var unge, velkomne, deres erfaringer er verdifulle for en komite.

Velg gruppe

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook