Medarbeidere

Ungdommer er Young Life Norges målgruppe, men foreldre og andre voksne som har hjerte for ungdom, er også viktige for Young Life Norge. Voksne kan bidra på flere måter, feks ved å bli fritidsledere, medlemmer av en YLN komite, ved å delta på ulike  arrangement, ved åpne sine hjem for YLN, eller ganske enkelt ved å fortelle andre om organisasjonens engasjement for ungdom.

 

YLNORGE ledere

Tenåringer trenger voksne i livene sine som bryr seg om dem, og som er villige til å høre på dem. Young Life Norge lederene ønsker være et anker hvor tenåringene kan få styrke og motivasjon til å takle den turbulente tiden, som ofte følger med tenårene. Young Life Norge lederene ønsker å engasjere seg i livene deres. Alt fra å være tilstede ved idrettsbegivenheter, til å lytte til dem, og snakke om det som er viktig for dem. Våre ledere hjelper ungdom reflektere over livet, og ønsker å gi dem håp for framtiden. For å se hvem som er ledere i hvert enkelt område, gå til meny på bunn av hjem-siden.

 

Lokale YLN komite

Hver lokal komite har en gruppe voksne som har bestemt seg for å støtte Young Life Norge med en del av deres tid og resurser. De har tro på Young Life Norges framgangsmåte å rekke en hånd ut til de unge i det norske samfunn og hjelpe dem til å lære å kjenne Jesus Kristus. Du vil finne voksne folk fra alle deler av samfunnet samt en god del fedre og mødre som føler en forpliktelse til å bruke en del av sitt liv til å hjelpe ungdommer finne en mening med deres unge liv. Alle har en ting i felles: De har alle en sikret plass i sitt hjerte for ungdom! Komite medlemmer arbeider i felleskap med lokale kirker etc. på en rekke forskjellige møter; organisert bønn for den lokale YLN avdeling, delta i pengeinnsamlings aktiviteter og tilby administrative hjelp til den lokale staben.

Velg gruppe

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook