Om Young Life Norge

Store Opplevelser

Høyt spenningsnivå, mye gøy, god mat, og flotte talere som forstår seg på og respekterer tenåringer er kjennetegn på Young Lifes leirer. På leir får tenåringene bo på fasiliteter med høy standard, Young Life Norge er kjent for høy grad av «exelense» på sine leire. Organisasjonen fortsetter å vokse, og vårt leirprogram likeså. Uansett beliggenhet, er opplevelsen den samme, tenåringer får et avbrekk fra hverdagslivet, de får ha det gøy med venner og  ledere. Samtidig får de høre budskapet om Guds kjærlighet på en måte de kan forstå og relatere til. Hvert år er flere tusen ungdommer verden rundt på Young Life leir. Mange beskriver dette som en opplevelse for livet.

Den beste uken i ditt liv!

Siden den første YLN leiren ble arrangert i 2005, har organisasjonen styrket sin tjeneste ved å bygge opp leirsteder i verdensklasse. YLN ledere setter av en uke hver sommer for å fokusere på vennskapene de har bygd i løpet av året. På YLNs leirsteder verden rundt får ungdommer oppleve sitt livs uke! I et miljø med høyt aktivitetsnivå, og med Guds skaperverk som bakteppe får tenåringer muligheten til å dele tanker og liv, samt bygge gode relasjoner med sine ledere. I 2013 deltok mer enn 350 unge mennesker på leir i Norge, USA, Canada. 

 border=

Velg gruppe

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook