Om Young Life Norge

Young Life Norge starter ikke primært med et spesifikt program. Det begynner med at voksne bryr seg nok om ungdommer til å bruke tid med dem, på deres hjemmebane og i deres miljø. Slik bygger man ekte vennskap. Relasjoner blir ikke til over natten, her kreves tid, tålmodighet, tillit og oppfølging.

Derfor bruker ledere mange timer med ungdommer. Der de er, på deres hjemmebane. Vi lytter til historiene deres, og lærer oss hva som er viktig for dem, fordi vi oppriktig bryr oss om gleder, seire, opp og nedturer. Vi tror på kraften i tilstedeværelse. Livene til ungdommer blir dramatisk endret når voksne bryr seg om dem, og deler Guds kjærlighet med dem. Vi tror at ungdommer som har en voksen som tror på dem, har lettere for selv og å se at livene deres har stor verdi, mening og hensikt.

Dette er det første steget på en livslang reise. Valgene de tar i dag, basert på Guds kjærlighet for dem, vil ha konsekvenser for fremtidige valg, som karriere, ekteskap og familie. Alle ringvirkninger fra da en Young Life leder tok seg tid til å bli en del av deres verden.

Hvem er vi

Young Life Norge er en tverrkirkelig organisasjon. Alle ledere i Young Life Norge har det til felles at de er kristne, og ønsker å gjøre noe positivt for unge mennesker. Vi tror at ungdommer trenger kontakt med voksne, som er interessert i dem og deres liv.  Vi har behov for mennesker som tilbyr vennskap uten å stille krav, og som er villige til å ta seg tid til å lytte, le, gråte og diskutere spørsmål om livet og Gud. Men framfor alt bare være sammen. Vi respekterer hvert enkelt tenårings rett, og mulighet til å ta egne beslutninger i trosspørsmål.

Young Life Norge er støttet av Den Norske Kirke og andre kristne menigheter i norge.


Sikkerhet

 Er viktig i vårt arbeid. Både stab og frivillige ledere vet at de har et ansvar for å leve liv som modelerer integritet og håp. Young Life Norges personalavdeling har utviklet retningslinjer og prosedyrer for å forsikre seg om at ungdommene er trygge når de sammen med Young Life Norge stab og ledere tar del i aktiviteter Young Life Norge regi.


 

Velg gruppe

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook