Club

Hva er Club

“Club” er et ukentlig møtested, og kan beskrives som kontrollert kaos. Club består av sang, humor, sketsjer og spill i en trygg ramme. “Club” er en god anledning til å få nye venner. I løp av arrangementet deler en leder et personlig vitnesbyrd. Målet på «Club» er at alle som kommer skal føle seg sett, og føle seg hjemme. Alle som går på ungdomsskole og videregående er velkommen på “club”.

Campaigners

Campaigners er for dem som tror på Gud, eller har lyst til å vite mer om hva det vil si å være en Kristen. Gruppene består av ungdommer og ledere som treffes regelmessig for å lære mer om hva det innebærer å tro. Samtidig er Campaigners en sosial «happening» hvor man har det gøy sammen i mindre fellesskap. Sammen utforsker man hva det betyr å leve med Gud i hverdagen. Samtalene tar utgangspunkt i ungdommenes funderinger og refleksjoner for eksempel: «Hvordan forteller jeg mine klassekamerater om min tro?» eller «Hvordan kan jeg be?» Tanken er å hjelpe ungdommene til å oppdage hva en personlig relasjon med Gud betyr, lære ham å kjenne og legge grunnen for sitt liv. Young Life ledere respekterer hvert unge menneske sin rett og mulighet til å ta egne beslutninger i trosspørsmål, spesielt på Campaigners.


Velg gruppe

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook