Nord-Amerika

Turer til Nord-Amerika

Hver sommer siden 2007 har Young Life Norge organisert turer til organisasjonens leirsteder i Nord-Amerika. Younglife har leirsteder i flere amerikanske byer. Turene blir forberedt og organisert mer enn et år i forveien, både for sikkerhetens skyld og for at dette skal bli en god opplevelse. Til sammen har mer enn 600 norske tenåringer reist med sine lokale YLN grupper til Nord-Amerika, og fått en opplevelse for livet. En to ukers tur inkluderer vanligvis sightseeing i en stor amerikansk by, mye shopping, og alt fra rafting til strandliv, hos gjestfrie amerikanske vertsfamilier. Likevel vil de fleste tenåringene vil komme tilbake fra oppholdet med bare en ting i tankene; Young Life leiren. I løpet av uken på leir får ungdommene mange muligheter til å oppleve høyt spenningsnivå og moro sammen. Mange får også nye venner. De får høre budskapet om Guds betingelsesløse kjærlighet, samtidig som det er mennesker der som er tilgjengelige for å lytte til utfordringene tenåringene har. Hvert år blir tenåringer utfordret på nye måter, fjellklatring, rappellering, hesteridning, paraseiling og mange andre eventyr, alt etter hvilken leir de deltar på. Hver leir har sin egen «personlighet» og fasiliteter. Det krever en hær for å drive en slik leir, og frivillige og ledere jobber døgnet rundt for å gi tenåringene en opplevelse for livet.

I år er det bare Åkrehamn som skal på tur til USA, turen går til Windy Gap, Atlanta. Du kan melde deg på her. (Pris: 15 500,-)


Påmelding USA-tur Åkra border=

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook