Spania


For andre året på rad reiser Young Life Norge på en egen camp i Spania sammen med Young Life Sverige. I 2016 reiste over 100 ungdommer fra forskjellige områder. Turen går til Barcelona, hvor det blir shopping, sightseeing og andre spennende opplevelser en til to dager før camp. Hvert område legger opp disse dagene forskjellig, snakk med din områdeleder om eksakt plan for ditt område. Selve campen ligger omtrent  en times kjøring i buss nord for Barcelona. Det er her vi tilbringer mesteparten av oppholdet. Leirstedet Mas Llop har masse gøy å by på, her har vi tilgang til badebasseng, tennis- og fotballbaner, firhjulinger og mye mer. Aktivitetene program-teamet legger opp til i disse omgivelsene er rett og slett magiske. Det kan nok samtlige av de som var med i fjor skrive under på. Bli med på tur!

Pris: ca. kr.8500,- (prisene kan variere hos de forskjellige områdene, ettersom reiserutene er forskjellige. Ta kontakt med din områdeleder for eksakt pris for ditt område)

PÅMELDING

 

WORK CREW

Om YLN

Young Life Norge (YLN) er registrert som en selvstendig frivilig organisasjon i norge.

YOUNG LIFE NORGE -
Org. Num. 984 238 894© 2017 Young Life Norge (YLN)

Ta Kontakt

YOUNG LIFE NORGE
postboks 3062, 4392 Sandnes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du oss på Facebook